MYROVOLOS ORGANICS

Η Myrovolos Organics είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια και την τυποποίηση ποιοτικών βιολογικών αγροτικών προϊόντων με έμφαση στα αρωματικά βότανα. Ψυχή της επιχείρησης είναι η Αργυρώ Κουτσουράδη, γεωπόνος, που με πολλή έμπνευση και συστηματική εργασία έχει καταφέρει να κάνει γνωστά τα προϊόντα της στις αγορές τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού.

Από το ξεκίνημά της η Myrovolos Organics μας εμπιστεύτηκε το σχεδιασμό της εταιρικής της ταυτότητας και την επιμέλεια της οπτικής επικοινωνίας της. Η απλότητα του λογοτύπου αντικατοπτρίζει την αγνότητα των βιολογικών προϊόντων και τα σπάνια αρώματα της χιακής γης. Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι συσκευασίες, με καθαρές λευκές ετικέτες για τα αρωματικά βότανα και χαρακτηριστικές  με έντονο χρωματισμό για το κρίταμο και την κάπαρη.

Στο matsaki επιμεληθήκαμε εκτός από τον σχεδιασμό του κουτιού και την ονοματοδοσία του προϊόντος. Η διακριτική χρυσοτυπία τονίζει την ποιοτική υπεροχή του περιεχομένου: τσάι του βουνού και ρίγανη.

www.myrovolosorganics.gr