Η πορεία μας

Το ΕΝΤΥΠΟ ιδρύθηκε το 1987 στη Χίο. Από την αρχή ακόμα, ταυτίστηκε με ανατρεπτικές ιδέες και καινοτομίες, όπως ήταν η λειτουργία ενός από τα πρώτα επιτραπέζια εκδοτικά συστήματα DTP στην Ελλάδα (1987), η ψηφιακή εκτύπωση μικρών εντύπων (2000), καθώς και η γενικευμένη χρήση των ψηφιακών εκτυπώσεων μικρών και μεγάλων σχημάτων (2013). Τόσο οι χώροι υποδοχής και εξυπηρέτησης πελατών, όσο και η παραγωγή, στεγάζονται σε άνετους και καλαίσθητους χώρους στο κέντρο της πόλης της Χίου.

Οι αξίες μας

Υπηρετούμε την τέχνη της τυπογραφίας με συνέπεια και σεβασμό. Θέλουμε τα έντυπα που σχεδιάζουμε και εκτυπώνουμε να χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και ιδιαίτερη αισθητική. Προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς στους χρόνους και να προσφέρουμε τη βέλτιστη σχέση αξίας – τιμής. Ο επαγγελματισμός και η επιχειρηματική ηθική αποτελούν για εμάς αξίες αδιαπραγμάτευτες.

Η ομάδα μας

Συνοδοιπόροι και συνεργάτες από το 1987: ο Γιάννης Σαλιάρης στη διοίκηση, το δημιουργικό και τον έλεγχο της παραγωγής, ο Αντώνης Ζαννίκος στο δημιουργικό και τη γραφιστική και η Αργυρώ Καστάνια στη διαχείριση των οικονομικών. Όλοι οι τομείς παραγωγής είναι στελεχωμένοι με συνεργάτες που διαθέτουν εξειδικευμένη κατάρτιση και πολυετή επαγγελματική εμπειρία.