ΤΥΠΟΓΡΑΦΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ Με άποψη για την αισθητική, σεβασμό στην τέχνη, προσήλωση στην ποιότητα.

Η πορεία μας

Ξεκινήσαμε το 1987 στη Χίο. Από την αρχή ταυτιστήκαμε με καινοτομίες και ανατρεπτικές ιδέες, όπως την εγκατάσταση ενός από τα πρώτα επιτραπέζια εκδοτικά συστήματα DTP στην Ελλάδα (1987), την ψηφιακή εκτύπωση μικρών εντύπων (2000) καθώς και τη γενικευμένη χρήση των ψηφιακών εκτυπώσεων μικρών και μεγάλων σχημάτων (2013). Πρόσφατα προστέθηκε στον εξοπλισμό μας μια σύγχρονη μονάδα εκτύπωσης UV καθώς και μία μονάδα κοπής – χάραξης με laser.

Οι αξίες μας

Υπηρετούμε την τέχνη της τυπογραφίας με συνέπεια και σεβασμό. Θέλουμε τα έντυπα που σχεδιάζουμε και εκτυπώνουμε να εκπέμπουν ποιότητα και μια ιδιαίτερη αισθητική. Προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς και να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες με τη βέλτιστη αξία. Ο επαγγελματισμός και η επιχειρηματική ηθική, για εμάς είναι αξίες αδιαπραγμάτευτες.

Η ομάδα μας

Συνοδοιπόροι και συνεργάτες από το 1987: ο Γιάννης Σαλιάρης στη διοίκηση και την οργάνωση της παραγωγής, ο Αντώνης Ζαννίκος στη γραφιστική και η Αργυρώ Καστάνια στα οικονομικά. Όλοι οι παραγωγικοί τομείς είναι στελεχωμένοι με συνεργάτες που διαθέτουν κατάρτιση και πολυετή επαγγελματική εμπειρία.