Ολοκλήρωση παραγγελίας:

Μόλις καταχωρήσετε την παραγγελία σας, εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα (παράδειγμα): «Ευχαριστούμε για την παραγγελία σας. O κωδικός της παραγγελίας σας είναι: #000000. Μπορείτε να δείτε την παραγγελία σας εδώ. Σύντομα θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης». Όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς αποστολή, θα λάβετε σχετικό ενημερωτικό μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τρόπος αποστολής (εντός Ελλάδος):

Η αποστολή γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier). Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στην έδρα του πελάτη (κατ’ οίκον) με εξαίρεση δυσπρόσιτες περιοχές στις οποίες ενδεχομένως ο πελάτης θα κληθεί να παραλάβει τα προϊόντα του ο ίδιος από το πλησιέστερο πρακτορείο της εταιρείας ταχυμεταφορών.

Χρόνοι παράδοσης (εντός Ελλάδος):

Εντός τεσσάρων (4) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αποστολής. Σε περίπτωση αποστολής σε δυσπρόσιτη περιοχή, ο χρόνος παράδοσης πιθανά να επιμηκυνθεί. Επίσης, ο χρόνος παράδοσης είναι πιθανό να επιμηκυνθεί σε περιόδους αυξημένης μεταφορικής κίνησης (περίοδοι εορτών κτλ) ή λόγω ανωτέρας βίας.

Έξοδα Αποστολής (εντός Ελλάδος) :

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Ο πελάτης δεν έχει υποχρέωση να καταβάλει έξοδα μεταφοράς στην εταιρεία ταχυμεταφορών. Εξαίρεση αποτελεί η αποστολή σε δυσπρόσιτες περιοχές, κατά την οποία ο πελάτης ενδεχομένως να κληθεί να καταβάλει το τίμημα των επιπλέον μεταφορικών.