Τι κάνουμε

Graphic design

Η γνώση, η αισθητική και ο σεβασμός βασικών τυπογραφικών κανόνων, αποτελούν τα θεμέλια του καλού σχεδιασμού. Η ομάδα των γραφιστών μας, σε αρμονική συνεργασία με τους πελάτες μας, επεξεργάζεται τα επιμέρους στοιχεία κάθε εργασίας, προκειμένου να επιτύχει το καλύτερο τεχνικό και αισθητικό αποτέλεσμα. Επιδίωξή μας είναι, τα έντυπα που παράγονται να ικανοποιούν απόλυτα το σκοπό τους: την αποτελεσματική επικοινωνία.

Ψηφιακές εκτυπώσεις

Τα έντυπα εκτυπώνονται γρήγορα, σωστά και πάντα σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες του πελάτη. Χωρίς περιορισμούς στην ποσότητα, αφού μπορεί να εκτυπωθεί οικονομικά ακόμα και ένα αντίτυπο καθώς και εκτύπωση μεταβλητών δεδομένων που προσωποποιούν απόλυτα το κάθε έντυπο (εκτύπωση διαφορετικών ονομάτων, αριθμών, barcodes, Qrcodes, φωτογραφιών κ.α). Επιπλέον, οι ψηφιακές εκτυπώσεις συνδυάζονται κατάλληλα με άλλες εκτυπωτικές μεθόδους (offset, letterpress κτλ) δίνοντας ένα ιδιαίτερο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Εκτυπώσεις offset

Θέλοντας να επιτύχουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής για την κάθε εκτυπωτική εργασία, επιλέγουμε ανά περίπτωση την καταλληλότερη εκτυπωτική μέθοδο. Με τη μέθοδο offset επιτυγχάνουμε άριστο εκτυπωτικό αποτέλεσμα ακόμα και σε πολύ δύσκολα και ιδιαίτερα χαρτιά.

Letterpress

Η εκτύπωση letterpress, γνωστή και ως βαθυτυπία ή πιο σωστά υψιτυπία, είναι ουσιαστικά η παλαιότερη εκτυπωτική μέθοδος, που άντεξε σχεδόν αναλλοίωτη μέσα στους αιώνες. Αν και δεν εγκαταλείφθηκε ποτέ, στις μέρες μας έχει ξαναβρεί τη χαμένη της αίγλη και επιλέγεται συχνά ως η ποιο ποιοτική και αισθητικά άψογη εκτυπωτική μέθοδος. Η ποιοτική εκτύπωση letterpress απαιτεί πολύ καλή γνώση της τυπογραφικής τέχνης, γι αυτό και την συναντά κανείς σε πολύ λίγα καλά τυπογραφεία. Η letterpress εφαρμόζεται συνήθως σε χαρτιά εξαιρετικής ποιότητας, δίνοντας ένα άριστο εκτυπωτικό αποτέλεσμα.

Θερμοτυπίες

Χρησιμοποιούμε τη μέθοδο της θερμοτυπίας για να δώσουμε στα έντυπα ένα καλλιτεχνικό χαρακτήρα και να τονίσουμε τα στοιχεία που επιθυμούμε. Με τις θερμοτυπίες μπορούμε να επιτύχουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα σε προσκλητήρια, κάρτες και ποιοτικές μπροσούρες. Μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα χρυσό, ασημί και πολλές άλλες αποχρώσεις, gloss ή ματ.

Αναγλυφοτυπίες

Με μια πολύ ιδιαίτερη τεχνική, δίνουμε στην εκτύπωση ανάγλυφη υφή. Κείμενα και λογότυπα αποκτούν νέα διάσταση, προσδίδοντας στα έντυπα μια αίσθηση ποιότητας. Η αναγλυφοτυπία είναι ιδανική για προσκλητήρια και κάρτες.

Γκοφρέ

Με ειδικές μήτρες και τη βοήθεια πίεσης στο χαρτί επιτυγχάνουμε ένα εντυπωσιακό τρισδιάστατο αποτέλεσμα. Το γκοφρέ είναι μια θαυμάσια τεχνική που τη χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να τονίσουμε λογότυπα, μονογράμματα, πλαίσια κτλ. Ο σωστός σχεδιασμός και η επιλογή του κατάλληλου χαρτιού επηρεάζουν καθοριστικά το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλου σχήματος

Αυτοκόλλητα για βιτρίνες, ταπετσαρίες για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, εκτυπώσεις έργων τέχνης και φωτογραφιών για καλλιτεχνικές εκθέσεις, banners για προβολή εκδηλώσεων κ.α. Αυτοκόλλητα βινίλια με ματ ή γυαλιστή όψη, καμβάδες, μουσαμάδες σε διάφορους τύπους και πολλά άλλα υλικά εκτυπώνονται ψηφιακά σε μεγάλες διαστάσεις, προκειμένου να ικανοποιήσουν την επικοινωνιακή ανάγκη της κάθε περίπτωσης. Οι εκτυπώσεις είναι υψηλής ευκρίνειας και αντέχουν για πολλά χρόνια αναλλοίωτες.

Εκτυπώσεις UV, κοπή – χάραξη με laser

Τέλος οι περιορισμοί! Εκτυπώνουμε επάνω σε οποιοδήποτε υλικό: μέταλλο, γυαλί, ξύλο, πλαστικό, plexi glass, ύφασμα, πέτρα, μάρμαρο, με πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα. Για τα περισσότερα υλικά υπάρχει η δυνατότητα να κοπούν με laser σε οποιοδήποτε σχήμα ή να χαραχθεί επάνω τους οποιοδήποτε σχέδιο.

banner_covid