Η γνώση, η αισθητική και ο σεβασμός βασικών τυπογραφικών κανόνων, αποτελούν τα θεμέλια του καλού σχεδιασμού. Η ομάδα των γραφιστών μας, σε αρμονική συνεργασία με τους πελάτες μας, επεξεργάζεται τα επιμέρους στοιχεία κάθε εργασίας, προκειμένου να επιτύχει το καλύτερο τεχνικό και αισθητικό αποτέλεσμα. Επιδίωξή μας είναι, κάθε διαδικασία σχεδιασμού να ικανοποιεί απόλυτα το σκοπό της: την αποτελεσματική επικοινωνία.

Εταιρική ταυτότητα

Είναι η γλώσσα επικοινωνίας της κάθε επιχείρησης μικρής ή μεγάλης, αλλά και κάθε οργανισμού, φορέα, ακόμα και ατόμου. Ο σχεδιασμός του λογοτύπου, που αποτελεί το μοναδικό και χαρακτηριστικό σήμα, καθώς και τα διάφορα εταιρικά έντυπα όπως κάρτες, φάκελοι, μπλοκ κτλ, αποτελούν αντικείμενο σωστής μελέτης, προκειμένου να επιτυγχάνεται πάντοτε ο στόχος της επικοινωνίας. Το σχήμα, το χρώμα, αλλά και το χαρτί, σε κάθε περίπτωση επιλέγονται όχι τυχαία αλλά με βάση συγκεκριμένους αισθητικούς και λειτουργικούς κανόνες.

Οπτική επικοινωνία

Αποτελεσματική επικοινωνία δεν μπορεί να υπάρχει χωρίς σωστό σχεδιασμό. Είτε πρόκειται για μία αφίσα, είτε για μία εταιρική μπροσούρα, είτε για ένα banner προβολής μίας εκδήλωσης, είναι ευθύνη του καλού σχεδιαστή η επιλογή εικόνων, γραμματοσειρών και χρωμάτων, που με την κατάλληλη αλλά και πρωτότυπη όταν χρειάζεται διάταξη θα προβάλλουν σωστά το προϊόν, την υπηρεσία ή το γεγονός.

Συσκευασία

Μπορεί η ψηφιακή εποχή να περιορίζει σε ένα βαθμό την ανάγκη έντυπου υλικού, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και για τη συσκευασία. Η πληθώρα των διαφόρων προϊόντων που κατακλύζουν την καθημερινότητά μας, απαιτούν τις περισσότερες φορές μία μορφή συσκευασίας όπως ετικέτα, κουτί, σακούλα, χαρτί περιτυλίγματος κ.ά. Στην εποχή μας, σημαντικότερη και από το ίδιο το προϊόν θεωρείται η συσκευασία του. Αυτή είναι που θα καταφέρει να μαγνητίσει το βλέμμα του καταναλωτή και να τον οδηγήσει στην αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος. Φυσικά και στη συσκευασία, το κλειδί της επιτυχίας λέγεται: σχεδιασμός.

Σήμανση

Χώροι όπως καταστήματα, γραφεία, δημόσια κτήρια κτλ απαιτούν διάφορες εφαρμογές σήμανσης, εναρμονισμένες πάντοτε με τις ανάγκες του κάθε χώρου. Εκτός από τη λειτουργικότητα του κάθε στοιχείου σήμανσης, υπάρχει πλέον η απαίτηση για σχεδιασμό υψηλής αισθητικής, είτε πρόκειται για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους (πινακίδες κτλ). Όλα πρέπει να ακολουθούν το ύφος και τις ιδιαιτερότητες του κάθε χώρου, μικρού ή μεγάλου, κλασικού ή μοντέρνου, μόνιμου ή προσωρινού.

Διακόσμηση Χώρων

Οι σύγχρονοι χώροι αναζητούν τρόπους να τονίσουν την παρουσία τους και να ξεχωρίσουν. Οι σχεδιαστές μας προτείνουν τα κατάλληλα γραφικά που μπορούν να αναδείξουν ένα χώρο και ταυτόχρονα να επικοινωνήσουν μηνύματα, προϊόντα κτλ. Ταπετσαρίες τοίχων, βιτρίνες, υαλοπίνακες, προσόψεις καταστημάτων κ.α. μπορούν να μεταμορφωθούν με ειδικά σχεδιασμένα γραφικά που θα αναδειχθούν ακόμα περισσότερο με τη σωστή επιλογή των υλικών και την κατάλληλη εκτύπωση.

Car Wrapping

Το επαγγελματικό όχημα είναι μία διαρκώς κινούμενη διαφήμιση. Τα οχήματα μπορούν να δεχθούν μερική ή ολική επένδυση από αυτοκόλλητα υλικά, μεταφέροντας παντού το μήνυμά σας. Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό της επένδυσης του οχήματος, προτείνοντας εντυπωσιακά γραφικά που μαγνητίζουν το βλέμμα.